Logga in

IFK Vänersborgs officiella supporterklubb sedan 1996!

Säsongen tog slut i fjärde kvartsfinalen mot Västerås och tyvärr var väl kanske den sista matchen den sämsta. IFK hade chansen, man pressade Västerås och hade 1-1 i matcher. Nyckelmatchen var den tredje som förlorades med 3-4, där var IFK det bättre laget i 45 minuter och i efterhand så känns det som att en vinst där hade kunnat ge laget energi för att faktiskt gå vidare i slutspelet. Västerås är bra, det får man inte glömma och man slog ut Hammarby lätt med 3-0 i semin. IFK får ta nya tag, klura på hur man ska kunna ta klivet förbi kvartsfinal där vi nu åkt ut sju säsonger i rad och det klivet måste givetvis vara målet framöver.

Läs mer

IFK Vänersborg kämpade länge om sjätteplatsen i serien men fick ge sig till slut efter ett i det stora hela bra seriespel. Många fina skalper och bra matcher men också ett par bottennapp som kostade en direktplats till slutspelet. Men nu har man ändå tagit sig dit bakvägen efter att ha slagit ut Broberg i kvalet, eller åttondelen som det heter egentligen. Efter en trög start i arenan första åren spelar nu IFK Vänersborg slutspel för sjunde året i rad och det är mesta mästarna Västerås som står för motståndet. Jämnt och spännande hittills och vi har alla chanser i världen att gå vidare till semifinal.

Läs mer

Elitserien rullar på i en rasande fart, nu är det faktiskt bara fem matcher som återstår och det känns lite konstigt nu när det börjar bli något som temperaturmässigt liknar vinter. IFK parkerar just nu på en sjundeplats och man har häng på den viktiga sjätteplatsen trots raset nu senast mot Sirius i Uppsala. Det är bara att sikta uppåt och verkligen gå för seger i varje match som är kvar och sen efter VM får vi se hur långt det räcker. VM ska förövrigt bli riktigt kul, det blir för min del ett mer avslappnat sätt att titta på bandy än när jag tittar på IFK för där är ju känslorna utanpå ibland.

Läs mer

Vår musik på Spotify

Målpengen 2017/2018