Logga in

IFK Vänersborgs officiella supporterklubb sedan 1996!

Vi är en supporterförening som stöttar bandylaget IFK Vänersborg. Föreningen grundades i december månad 1996, och har sedan dess sakterliga vuxit till en medlemsbas på drygt 250 medlemmar. Med en tydlig organisation och en hårt arbetande styrelse anses vi vara ett föredöme bland supporterföreningar. Detta är något vi är väldigt stolta över.

Till höger kan du klicka dig vidare till hur du t.ex. blir medlem, hur vår organisation ser ut och vilka som sitter i styrelsen. Nedanför kan ni läsa två paragrafer från våra stadgar som beskriver våra mål och föreningens värdegrund:

2 § Föreningens mål

Vårt mål är genom att skapa en bra stämning och atmosfär kring IFK Vänersborgs arrangemang bidra till att lyfta laget mot nya framgångar. Det är vi på läktaren som är den tolfte spelaren. Har du liksom vi ett bandyintresse och ett hjärta som klappar för IFK Vänersborg är du kanske också en älg.


3 § Föreningens värdegrund

Älgarna är en demokratisk och politiskt obunden organisation. En älg respekterar allas lika värde. En älg diskriminerar inte med avseende på etnicitet, religion, livsåskådning, sexuell läggning, kön samt funktionsnedsättning. En älg respekterar alltid spelare, domare, funktionärer samt andra supportrar och publik. En älg stöttar alltid laget i med- och motgång.